Hoe wordt ik wenkbrauw specialist?

De perfecte wenkbrauwen creëren bij al je klanten, wie wil dat nou niet?

Wenkbrauw styling, het lijkt zo makkelijk maar om echt goede geshapete wenkbrauwen te creëren heb je een goede opleiding nodig. 


Een opleiding wenkbrauw styling die je niet alleen leert hoe je de wenkbrauw verft en harst maar ook hoe je een wenkbrauw kan opmeten en corrigeren om zo de perfecte vorm wenkbrauwen te kunnen maken bij iedere klant. Geen standaard sjabloon maar echt persoonlijk!

Je kijkt naar de vorm van de ogen en het gezicht om vervolgens de juiste wenkbrauw vorm te bepalen. 

De wenkbrauwen zijn namelijk het visitekaartje van ons gezicht, ze spreken al voordat we onszelf voorgesteld hebben. 


Wenkbrauwstyling is enorm snel uitgegroeid tot een van de belangrijkste takken binnen de beauty branche.

Een wenkbrauw behandeling kan je tegenwoordig zelfs ondergaan in een browbar, een speciale ‘’salon’’ waar dus echt alleen maar wenkbrauwen worden gestyled.
We worden tegenwoordig verrast met allerlei nieuwe technieken, alleen epileren en harsen is allang verleden tijd.

De wenkbrauw verven door verschillende kleuren te mengen om zo het perfecte percentage tussen koel en warme kleuren te creëren die passen bij de haarkleur en oogkleur van de klant, het voller laten lijken van de wenkbrauwen en ontharen doormiddel van draadtechniek het zijn allemaal vernieuwde technieken die ervoor zorgen dat de wenkbrauwen ons gezicht nog meer laten spreken.


De twee daagse NEYES Brows artist opleiding leert je alles wat je moet weten en kunnen om de perfecte wenkbrauwen te kunnen creëren.

De opleiding bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte.
Je leert onder andere over de haargroei fases, hoe je de juiste verf kleur bepaald (kleurenleer) , corrigeren van de wenkbrauwen en het herkennen van gelaatsvormen. 

Ook komt er natuurlijk een stuk productenleer aanbod, leer je hoe je de wenkbrauwen opmeet en voortekend en krijg je als kers op de taart nog een extra module marketing! Zo weet je na het volgen van de opleiding precies hoe jij je nieuwe behandeling het beste kan presenteren op social media! 


Uiteindelijk ga je in 10 stappen leren de wenkbrauwen te stylen.
Na het volgen van deze opleiding wil je niet anders meer en je klanten ook niet! 

Schrijf je hier in voor de

2 daagse opleiding