Wil jij ook een wenkbrauw specialist worden?

Meer dan 200 collega's gingen je voor

209
NEYES wenkbrauw artisten
8
Scholen 
5
jaar actief 

Wenkbrauw Specialist

Wij zijn al enkele jaren gespecialiseerd in het geven van wenkbrauw cursussen. De cursus voldoet aan de eis van de klanten die de beste wenkbrauwen willen en die passen in deze tijd. Het concept draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een beter bedrijfsresultaat. Perfect vormgegeven wenkbrauwen zijn een onweerstaanbare blikvanger. 
Wie wil dit nu niet?

Wimperlifting 

Tijdens de training Wimperlifting of Lash lifting leert u alle vaardigheden om natuurlijke wimpers te liften. Wimperliften is een snelle en effectieve manier om de wimpers van je klant te krullen/liften. Door deze behandeling krijgen de wimpers een lift waardoor ze veel langer lijken en dit een open geeft. Hierdoor krijg je een onweerstaanbare blikvanger.

Brow lamination

Velen dromen van volle en bossige wenkbrauwen, met de wenkbrauw lamination kunnen zelfs zeer dunne wenkbrauwen met deze procedure er weer vol en bossig uitzien.

Slechts enkele wenkbrauw haren zijn voldoende om het volledige wenkbrauw effect te creëren. Door het haar alleen uit te lijnen, zien de wenkbrauwen er langer en dikker uit.

Simone Bibo van Secrets of Looks

"Voorjaar 2018 heb ik de opleiding gevolgd tot wenkbrauw specialist, het is een leerzame en leuke cursus. In twee dagen krijg je zowel theorie als praktijk, er zijn vier cursisten dus je krijgt alle aandacht van Xandra van Steenis. Bovendien leer je dmv een marketingplan het concept vermarkten, hierdoor kreeg mijn winst een positief impuls."


Vraag: zou je de cursus aanraden aan je collega's? "Absoluut. Perfecte wenkbrauwen wil toch iedereen en nu kan je dat aan al je klanten aanbieden."

Wil je ook een perfecte wenkbrauw specialist worden?

"Na 8 jaar wenkbrauw specialisten opgeleid te hebben weten we hoe het werkt. Wat er wel en niet kan!" Xandra van Steenis.