Brow Lamination artist worden? 

159
NEYES wenkbrauw artisten
8
Scholen 
2
jaar actief 

Lisanne van Skinn Manager

"Ik ben in 2015 begonnen als stagiaire bij Skinn Manager.
 Na het behalen van mijn diploma in 2017 ben ik van stagiaire doorgegroeid tot medewerker en trainster.  Afgelopen jaar werd ik gevraagd om op de school waar ik zelf heb gestudeerd een zwangerschapsverlof op te vangen. Toen ben ik begonnen met het geven van de praktijklessen schoonheid. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen en hierdoor begon ik te twijfelen of dit toch niet beter bij mij zou passen. 

Ik heb toen de keuze gemaakt om Xandra en Henry te verlaten. Na een lange zomervakantie en een inschrijving op een HBO-docentenopleiding kreeg ik spijt van deze keuze. Ik miste het werken in de praktijk en alle werkzaamheden er omheen. 

Naast dat ik spijt had van de keuze om weg te gaan is het voor mij toch ook goed geweest. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en zit vol nieuwe energie! 

Hopelijk allemaal tot snel!"