5 Tips voor langere en vollere wimpers!
13 juli 2020 

5 Tips voor langere en vollere wimpers!

Wij presenteren vijf methodes voor vollere wimpers, welke werken echt wij hebben ze getest:

  1. Wimper extension:

Met deze methode brengt een getrainde wimperstylist, afhankelijk van de techniek, ten minste één kunstmatige wimper aan op elke individuele natuurlijke wimper (een op een). De voordelen van dit type wimperextensions zijn de lange houdbaarheid (ca. vier weken), de natuurlijke uitstraling en het feit dat er geen mascara meer nodig is. De kosten van een nieuwe set liggen tussen de € 100 en € 150 afhankelijk van de inspanning en kwaliteit. Een navulling kost tussen de € 30 en € 90 ook afhankelijk van de inspanning. Door een zeer zorgvuldige omgang met de wimperextensions wordt de houdbaarheid vergroot.

Lashes van Neyes

2. Valse wimpers:

De valse wimpers kunnen worden gekocht als coherente wimper banden of als afzonderlijke plukjes. Met een beetje tact en speciale lijm worden ze met de pincet aan de bovenste wimperlijn bevestigd. Het voordeel is een maximaal effect tegen een lage prijs. Het nadeel is de korte houdbaarheid – slechts één dag. Daarnaast is er veel ervaring nodig en daardoor ook kostbaar.

3. Wimper lifting:

Bij het zogenaamde lash lifting worden de wimpers gelift, gefixeerd en gekleurd. Zwaveloxide opent eerst de haarstructuur en sluit deze vervolgens weer. Het effect van de wimperlifting is ongeveer zes weken, hangt af van de groeifasen van de wimpers af. Het voordeel van deze methode is dat de wimperkruller veilig in de kast kan worden achtergelaten. Het nadeel: je hebt een professional nodig! De kosten zijn ongeveer € 45, – per behandeling. Wimperlifting incl. Verven v.a. € 55,-

4. Wimpers verven:

Vooral voor vrouwen met hele lichte wimpers kan het soms helpen om de wimpers gewoon te verven. Dit kan bij de kapper voor slechts € 5, – of je kunt het zelf doen – met speciale wimper- en wenkbrauwkleuren uit de drogisterij. Het voordeel is dat de wimpers er ook zonder make-up voller en langer uitzien. Het nadeel is dat deze methode geen volume of meer momentum creëert, waardoor er geen wimperkruller of mascara nodig is. De aanzet is mooi donker van kleur, mascara nog maar op de punten te doen voor volume.

5. Wimper serum:

Wimper serums worden meestal aangebracht als eyeliner en ondersteunen de natuurlijke haargroei van uw eigen wimpers. Belangrijk: zorg ervoor dat het serum geen hormonen bevat. Het voordeel is dat het echt werkt en dat je eigenlijk langere en vollere wimpers krijgt! Het nadeel is echter het lange wachten – zes tot acht weken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen