Wenkbrauwen   ruig, gedefinieerd, natuurlijk of dramatisch
22 juli 2020 

Wenkbrauwen ruig, gedefinieerd, natuurlijk of dramatisch

Of het nu ruig, gedefinieerd, natuurlijk of dramatisch is – het lang vergeten onderwerp van  wenkbrauwen is momenteel meer dan ooit aanwezig!

Hand op hart, wie benijdt Cara Delevingne niet om haar grote, volle wenkbrauwen? Maar de realiteit in de spiegel ziet er voor ons helaas heel anders uit. Te dun, anders gevormd, voor- en / of achterkant te kort, incompleet, ongelijk hoog, te laag, – de lijst is eindeloos. Gelukkig springen wenkbrauw producten nu als paddestoelen uit de grond. Maar welke producten zijn echt goed? Pommade, wenkbrauwmascara, potloden of poeder? Over het algemeen worden de producten van gespecialiseerde wenkbrauwcosmetica-bedrijven sterk aanbevolen, zoals die van NEYES Brows. Makkelijk te gebruiken, geweldige kwaliteit en “Made in Germany”.

Wenkbrauwpoeder:

Het sterk gepigmenteerde wenkbrauwpoeder van NEYES Brows® is ideaal voor het verdikken en plaatsen van de wenkbrauwen zonder concessies te doen aan natuurlijkheid.

Wenkbrauwpotlood:

Een wenkbrauwpotlood gebruik je om de natuurlijke kleur van je wenkbrauwhaartjes te versterken en je wenkbrauwvorm in model te brengen. Met een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen tekenen en kun je dus ook extra haartjes bijtekenen waar je geen haartjes hebt.

Voor degenen die liever vloeibaar willen, is de Long Lasting Brow Pen van Xtreme Lashes® precies wat u zoekt.

Wenkbrauw borstel

Borstel en kammetje voor het in model brengen van wenkbrauwen en om brow make-up door je wenkbrauwen te borstelen.

Met de speciale wenkbrauwborstel van NEYES Brows® kan elk wenkbrauwpoeder perfect worden aangebracht. Het is verkrijgbaar in 2 verschillende penseelgroottes, “zacht” en “hard” en zorgt met zijn afgeschuinde penseelpunt voor een schone en nauwkeurige applicatie.

Model Sara Sampaio en Megan Fox zijn een mooi voorbeeld hoe de wenkbrauw bij het gezicht past.

Waar te koop:

Wenkbrauw palet

Een individuele wenkbrauwpoeder collectie kan worden samengesteld uit in totaal tien verschillende kleuren. Het hoogwaardige poeder en het praktische assortiment zijn verkrijgbaar bij NEYES Brows®.

Wenkbrauw potlood

Het NEYES Brow Me wenkbrauwpotlood van NEYES Brows® is verkrijgbaar in drie kleuren. Het speciale slijpsysteem zorgt voor een bijzonder fijne punt, waardoor de fijnste haartjes kunnen worden nagebootst.

Alle wenkbrauw styling producten van NEYES Brows zijn natuurlijk te koop bij NEYES Brows zelf en ook bij de gecertificeerde NEYES Brows opgeleide Brow artiesten door heel Nederland en Belgie! Op www.neyes-brows.nl kan je alle gecertificeerde NEYES Brows artiesten zien en zo gemakkelijk een goede brow artiest bij jou in de buurt zoeken. Tijd voor jou om ook zulke mooie strak gecreëerde wenkbrauwen te showen en mooi bij te stylen met een van de goede NEYES Brows stylings producten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen