Wenkbrauwen professioneel opmaken

Als je van nature geen perfecte wenkbrauwen hebt, verzin dan je make-up! Wat er altijd zo goed uitziet in Instagram- en YouTube-tutorials, is eigenlijk niet zo eenvoudig te implementeren. Maar met de juiste trucs en producten is wenkbrauwstyling kinderspel!

In principe zijn er slechts zeven stappen nodig voor de perfect vormgegeven wenkbrauwen, die super eenvoudig zijn. Eerst moet je wat concealer aanbrengen. Dit maakt de huid rond de wenkbrauwen lichter en geeft de wenkbrauw later meer contour. Kam vervolgens de wenkbrauwen met een klein borsteltje. Het kan alleen in de groeirichting gekamd worden, dus van binnen naar buiten. Wanneer alle haren op hun plaats zitten, wordt er een strakke lijn getrokken langs de onderste wenkbrauwlijn. Als de wenkbrauwen aan de voor- of achterkant te kort zijn, kan de lijn langer worden getrokken. Nadat hieronder al een nauwkeurige basisvorm is gemaakt, worden fijne haren in een volgende stap met een pen nagebootst. Dit is vooral handig als de wenkbrauwen aan de voor- of achterkant te kort zijn, verschillende diktes hebben of openingen hebben. In deze stap is fijn tekenen in de richting van groei het geheim van succes. Hoe dunner de pen, hoe gemakkelijker het is om te tekenen.

Om meer volheid te krijgen, moeten de wenkbrauwen gevuld worden met poeder en / of pommade, de gemakkelijkste manier om poeder te gebruiken. Het poeder moet iets lichter zijn dan het potlood en bovendien een of twee tinten donkerder dan de haarkleur. Als u een poeder kiest, moet u voor een nauwkeurig werk een schuine penceel gebruiken. Wat je ook kiest, je moet de kleur zeker aan de voorkant van de wenkbrauw laten uitlopen, zodat het begin van de wenkbrauwen er wat bleker uitziet. Indien nodig kunt u ook poederen met normaal huidkleurig poeder om het begin van de wenkbrauwen lichter te maken. Waarom je de voorkant lichter wilt? Als je de wenkbrauw een kleur maakt zonder verschil lijkt het net een stempel en is het niet natuurlijk meer, heel belangrijk dus om de wenkbrauw aan de voorkant altijd wat lichter te houden! Borstel dan nogmaals en zorg ervoor dat je een Sealing Gel gebruikt, vooral voor poeders, voor een langere houdbaarheid. Een Sealing Gel zorgt ervoor dat de haartjes de goede kant op blijven staan en de vorm van je wenkbrauw dus de hele dag goed zit. De Sealing Gel van NEYES zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat de poeder of andere wenkbrauw Makeup die er gebruikt is waterbestendig wordt. Zo heb je dus ook na het door de regen fietsen of op een dagje strand nog steeds mooie gestylde wenkbrauwen zonder dat de wenkbrauw styling overal zit behalve in de wenkbrauw! Tot slot wordt er onder de wenkbrauw een highlighter aangebracht. Hierdoor wordt het oog optisch geopend en lijkt het groter.

Et voilà de natuurlijke wenkbrauwstyling is klaar!

Product combinatie:

is de slogan voor perfecte wenkbrauwstyling. Dit is de enige manier om een mooi stylish maar natuurlijk resultaat te krijgen!

1 – NEYES Brow Brush in hard of zacht. (penceel waarmee poeders kunnen worden aangebracht)

2 – NEYES Brow Me! Wenkbrauwpotlood, verkrijgbaar in drie kleuren. (potlood met speciale ‘’dakjes’’ punt om de strakke lijn onder de wenkbrauw te zetten en haartjes bij de tekenen)

3 – NEYES Sealing Gel, waterafstotende afdichting voor wenkbrauwpoeder, zorgt er meteen voor dat de wenkbrauw de gehele dag in de goede vorm blijft zitten!

4 – NEYES Brow Powder, een enkel wenkbrauw poeder in totaal tien kleuren.

Wil je er meer van weten dan kunt je altijd een brow shape training volgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen