Wat leer je bij onze wenkbrauw opleiding?

Wat leer je bij onze wenkbrauw opleiding?

De twee daagse training:

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend en de allernieuwste trend in schoonheidsverzorging. Word gecertificeerd NEYES wenkbrauw specialist in een tweedaagse training!

Onze tweedaagse opleiding leid je op tot gecertificeerd NEYES wenkbrauw specialist. Na het behalen van het certificaat kun je als je dat wilt meteen aan de slag; naast deze diepgaande en intensieve training kun je ook een starterskit incl. harspakket én marketingmaterialen aanschaffen.

Je kunt na de opleiding voor iedereen de ideale wenkbrauw bepalen, aangepast aan de vorm van het gezicht, de persoonlijkheid, de persoonlijke stijl, haarkleur en natuurlijk de wensen van de cliënt.

De opleiding wordt gegeven in twee opeenvolgende dagen in het gastvrije Zeeland, in onze eigen bedrijfsruimte in Zierikzee en is van de kwaliteit die je van ons mag verwachten: maximaal 4 deelnemers, je hoeft geen model mee te nemen, de lunch wordt verzorgd en we hebben een aantrekkelijk arrangement voor overnachting geregeld, mocht je willen blijven slapen. Je verblijft in het mooie Mondragon een hotel met allure.

De ‘tien stappen voor perfecte wenkbrauwen’ worden in theorie én in praktijk behandeld en omvatten niet alleen de theorie van het opmeten en de kleurenleer, maar ook de praktijk van het harsen en de oriëntaalse draadtechniek.

De opleidingen worden gegeven door Xandra van Steenis. Xandra heeft meer dat 30 jaar ervaring in de schoonheidssalon en heeft de opleiding tot NEYES Brows Artist gevolgd bij de ontwikkelaar van de methode in Duitsland. Ondanks haar ruime ervaring in de schoonheidssalon was ze verbaasd wat er nog te weten en te leren valt over wenkbrauwen. Of, zoals ze zelf zegt: “ik dacht dat ik alles wist!”

NEYES Brows is een uniek, gepatenteerd, internationaal concept wat door SPATREATMENTS exclusief wordt gebracht voor de Nederlandse markt. SPATREATMENTS richt zich op kwalitatief hoogwaardige producten voor de gehele schoonheidverzorgings- en wellnessbranche. Alle producten worden in het eigen bedrijf uitvoerig getest en gebruikt.

Inhoud van de wenkbrauw opleiding

Tijdens de tweedaagse cursus worden de “tien stappen voor perfecte wenkbrauwen” in theorie en praktijk behandeld in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in de Skinn manager Salon in Zierikzee.

Eerste dag

 • leren opmeten van de wenkbrauwen
 • tekenen van de wenkbrauwen
 • kleurenleer en toepassing daarvan- behandelstappen en –technieken, incl. draadtechniek en harsen
 • gebruik van de materialen en toepassen van de code
 • complete behandeling NEYES Eyebrows in perfectie incl.sjabloon maken.

Tweede dag

 • gezichtsvormen
 • wenkbrauwen stylen
 • herstellen en corrigeren van wenkbrauwen – allergieën en problemen
 • leren afnemen intake gesprek
 • invullen persoonlijke cliëntenkaart
 • productinformatie NEYES Brows producten – praktijk oefenen onder begeleiding
 • prijslijst en marketing concept
 • afsluiting met uitreiking van certificaat
 • drie maanden ondersteuning en instragram marketingplan

Kosten van de wenkbrauw opleiding?

De kosten van de tweedaagse cursus bedragen € 495,– (excl. BTW). 

Dit is incl. lunch, koffie, thee en frisdrank en het uitgebreide werkboek. 

Aangezien het twee opeenvolgende dagen betreft, hebben wij een mooie overnachting locaties voor je uitgezocht.

Eén overnachting is bij de prijs inbegrepen! 

Voor € 430,– (excl. BTW) kan de starterskit en voor € 189,– (excl. BTW) The Orb (+1cup wax) worden aangeschaft. Naast alle materialen die voor NEYES behandelingen nodig zijn, bevat deze starterskit ook één poster.

We bieden ook trainingen aan op verplaatsing, hier kunt u met ons contact opnemen.

We geven ook andere trainingen zoals

Ps. Heb je mijn hele verhaal gelezen? Wauw Respect! Ik hoop dat je er inspiratie uit hebt kunnen halen. Zodat je zelf tot een goede beslissing zal komen. Laat het me even weten in een reactie, ook als je zelf iets tofs te delen hebt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen