7 Professionele tips voor perfecte wenkbrauwen
10 juli 2020 

7 Professionele tips voor perfecte wenkbrauwen

Onze trainers en wenkbrauw experts onthullen hun trucs voor dé perfecte wenkbrauwstyling. Als je deze zeven tips volgt, is de styling van de wenkbrauwen van jouw klanten ‘een eitje’!

1. Gebruik wenkbrauw sealing gel
Met sealing gel fixeer je de wenkbrauwharen en maak je ze waterbestendig na het aanbrengen van wenkbrauwpoeder.
Als jouw klant voor de natuurlijke look kiest, gebruik je een transparante wenkbrauw gel. De sealing gel is alleen voor wenkbrauwen. Naast een subtiele glans zorgt deze gel er ook voor dat de haartjes van de wenkbrauwen de hele dag perfect in vorm blijven.

Wil de klant een combinatie van de perfecte vorm wenkbrauwen en snellere haargroei? Dan is de Brow Power van NEYES Brows zeker iets om te adviseren. Dit is een groeiserum speciaal voor wenkbrauwen en je brengt het tweemaal per dag aan.

2. Epileren van de wenkbrauwen
Bijna alle vrouwen doen het, maar slechts een aantal doen het goed. Voordat je begint, span je de huid het beste op tussen je vingers. Epileren mag alleen in de richting van de haargroei. De klant mag zelf alleen haren tussen de wenkbrauwen, boven de neusbrug en onder de wenkbrauwen verwijderen. De haren boven de wenkbrauwen laat de klant door jou als professionele NEYES Brows wenkbrauwspecialist verwijderen. Dankzij onze opleiding tot wenkbrauwspecialist beheers jij de nodige meettechnieken.

3. Gebruik wenkbrauwpoeder
Wenkbrauwpoeders zijn perfect te combineren met een wenkbrauwpotlood. Wenkbrauwpoeder is gekleurde poeder voor de wenkbrauwen, welke erg makkelijk in gebruik is. Het kleurt de wenkbrauwharen en zorgt optisch voor meer volume. Werk je niet graag met wenkbrauwpoeder, dan kun je ook alleen het wenkbrauwpotlood gebruiken. Onze wenkbrauwpoeders zijn verkrijgbaar in koele en warme tinten, laat je hierin vrijblijvend adviseren.

4. De wenkbrauwvorm
Breed of smal, nauwkeurig of bossig, recht of gebogen? De vorm van wenkbrauwen moet in ieder geval bij het gezicht passen, zodat het geheel er goed uitziet. NEYES Brows wenkbrauwspecialisten geven je tijdens onze tweedaagse opleiding graag professioneel advies over de optimale vorm van wenkbrauwen bij elke gezichtsvorm. Per gezichtsvorm wordt gekeken wat er maximaal mogelijk is.

5. Gebruik highlighter
Na het stylen van de wenkbrauw breng je een concealer / highlighter aan, net onder de wenkbrauw. Dit definieert de wenkbrauwen, laat ze er nauwkeuriger uitzien en benadrukt ze. De oogopslag wordt intenser en groter, en jouw klant krijgt een frisse blik. Gebruik de concealer / highlighter ook bij een natuurlijke uitstraling, zelfs als je geen andere oogschaduw gebruikt.

6. Gebruik wenkbrauwpotlood
Bij wenkbrauwstyling is het gebruik van een wenkbrauwpotlood een absolute must. Kam de wenkbrauwen in de groeirichting en vul ze natuurlijk op door met het potlood haren bij te tekenen. Een wenkbrauw pen geeft meer volheid en corrigeert kleine oneffenheden. Beide materialen kunnen worden gecombineerd met andere wenkbrauw producten. Na het stylen kam je de wenkbrauwen opnieuw met een wenkbrauwborstel. Let bij het kopen van een potlood op een zeer dunne punt en de juiste tint. Over het algemeen moeten wenkbrauwen altijd één of twee tinten donkerder zijn dan de haarkleur. Als je het niet zeker weet, win je het beste advies in bij onze NEYES Brows wenkbrauwspecialist. NEYES Brow me-potloden worden door onze wenkbrauwspecialisten schuin afgesneden, zodat ze de perfecte wenkbrauwharen tekenen.

7. Wenkbrauwen verven
Het kleuren van wenkbrauwen voor meer volheid en een dichtere look is al lang geen insidertip meer. Omdat thuis het zelfstandig verven van wenkbrauwen vaak fout gaat, is het voor jouw klant raadzaam om in deze jou als wenkbrauw expert te raadplegen. Je geeft niet alleen kleuradvies, maar kleurt de wenkbrauwen ook zonder vlekken.
NEYES Brows wenkbrauwspecialisten zijn opgeleid op het gebied van wenkbrauwen. Het bepalen van de juiste kleur wenkbrauwen en het mengen van de kleur hoort bij de expertise van een wenkbrauwspecialist.

Ben je benieuwd wat onze tweedaagse opleiding tot gecertificeerd NEYES Brows wenkbrauw specialist toevoegt aan jouw kennis en expertise? Laat je dan vrijblijvend door ons adviseren.

Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar onze website: https://deperfectewenkbrauw.nl

Via onze website kun je contact met ons opnemen. Bel ons gerust, we staan voor je klaar!

Over de schrijver
Reactie plaatsen