arrow_drop_up arrow_drop_down
De wimperlifting trainster Margreet Splunter
21 februari 2020 

De wimperlifting trainster Margreet Splunter

 

  • Wimperlift trainster in het noorden van het land.

Mijn naam is Margreet van Splunter – Ten Hoeve en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste. 

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen schoonheidssalon te runnen. Alweer 25 jaar geleden heb ik mijn eigen salon geopend in het mooie Dronrijp (Friesland). 

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste maar wilde mij ook graag verder ontwikkelen in andere takken van de branche. In 1995 ben ik begonnen om mijn creativiteit in te zetten voor visagie 

Na mijn visagie opleiding heb ik veel verschillende opdrachten gedaan zoals fotoshoots met kledingontwerpers, modellenwerk, bruiloften en miss verkiezingen (Miss Friesland, Miss Benelux e.d). Ook heb ik 10 jaar lang veel make-up demonstraties gegeven in verschillende drogisterijen door heel Nederland. Daarnaast heb ik ook een aantal jaar les gegeven als docente visagie 

Ik ben altijd graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebieden en ben daarom sinds 2014 mijzelf verder gaan specialiseren in huidverbetering. Deze kennis geef ik door aan mijn collega schoonheidsspecialistes door middel van demonstraties en trainingen op gebied van huidverbetering.  

Bij Neyes Spatreatments heb ik in 2017 het Brow Artist certificaat gehaald en mij gespecialiseerd in wenkbrauw behandelingen. Inmiddels heb ik ook het Lashlift certificaat behaald dus mijn klanten gaan met mooie, perfecte wenkbrauwen en wimpers de deur uit! Doordat doceren inmiddels ook mijn passie is geworden ga ik ook Lashlifting training geven in de salon voor mijn collega schoonheidsspecialistes in Friesland! 

Ik kijk er erg naar uit om mijn passie en kennis door te geven! 

Groet, 

Margreet 

Over de schrijver
Reactie plaatsen