De meer waarde van Neyes Brows voor je salon én je klanten
12 december 2019 

De meer waarde van Neyes Brows voor je salon én je klanten

In het voorjaar van 2018 deed Simone Bibo, eigenaresse van schoonheidssalon Secrets of Looks uit het Noord Hollandse Oosthuizen, mee aan de tweedaagse cursus tot Neyes Brows Artist van SpaTreatments. Hoe heeft Simone de cursus ervaren? En; is de cursus – een jaar later – een rendabele investering voor haar salon?

Wat vond je van de Cursus ?

Ik vond het een hele leerzame en leuke cursus omdat je in twee dagen zowel de techniek als de praktijk van het maken van Neyes Brows leert. Dag 1 is helemaal gewijd aan de theorie van de techniek. Op de tweede dag breng je het geleerde direct in praktijk. Wat ik heel plezierig aan deze cursus vond, is dat je met maximaal vier deelnemers bent, zodat iedere cursist één op één aandacht krijgt van docente Xandra van Steenis. Bovendien leer je in die twee dagen ook hoe je het concept Neyes Brows binnen je eigen salon kunt vermarkten als onderdeel van je marketingplan.

Hoe heb je de ontvangst en logies ervaren?

Een ander super fijn aspect van deze tweedaagse training vond ik de allerhartelijkste ontvangst door Henry en Xandra en hun medewerkers. Het voelde direct goed; alsof ik werd opgenomen in één grote, warme familie. Omdat ik zelf uit Noord Holland kom, ben ik een dag eerder afgereisd naar Zeeland. Henry biedt cursisten een in de prijs inbegrepen arrangement met overnachting in een hotel of B&B op loopafstand van salon Skinn Manager. Ik heb gekozen voor de B&B: Klaas Vaak. Ook hier was de ontvangst super vriendelijk en gastvrij en ik heb er heerlijk geslapen en ontbeten. Hierdoor voelde het écht als een weekend weg. Heerlijk.

Hoe breng je het geleerde in praktijk in je eigen salon?

Na de cursus ben ik direct begonnen met de Neyes Brows behandelingen in mijn eigen salon. Omdat ik net naar een nieuw pand verhuisd was, heb ik een tweedaagse Open Dag georganiseerd en daar een leuke aanbieding voor een Neyes Brows behandeling aan gekoppeld. Ook heb ik flink aan de weg getimmerd via mijn social media. Klanten reageerden heel enthousiast op de nieuwe behandeling omdat ze zelf direct het effect zien van wenkbrauwen die perfect bij je gezichtsvorm passen. En het mooie is; ze komen allemaal nog elke zes weken terug voor een onderhoudsbehandeling.

Is het een rendabele aanvulling op de diensten in je salon?

Ja, zeker. Sinds ik vorig jaar gestart ben met Neyes Brows, heb ik al honderd behandelingen à 45,- euro uitgevoerd. De onderhoudsbehandeling na zes weken kost 35,- euro. Dus reken maar uit wat dat je in een jaar oplevert. En omdat ik nogal een perfectionist ben, heb ik direct ook het Starterspakket van Neyes Brows én de speciale Neyes Brows Barber Chair aangeschaft, zodat ik het concept gelijk goed kon neerzetten in mijn salon.

Zou je de cursus Neyes Brows Artist aanbevelen aan collega’s in de beautybranche?

Absoluut. Perfect gestylde wenkbrauwen zijn heel belangrijk tegenwoordig. Klanten verwachten dat ze met perfecte wenkbrauwen je salon verlaten. Dus waarom zou je dit marktaandeel laten liggen? Met de training Neyes Brows Artist kun je je klanten een hele mooie aanvulling bieden op de behandelingen die je al geeft in je salon.

We zien elkaar op de Beauty Trade Special 2020!

Op 6,7 en 8 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de vakbeurs Beauty Trade Special gehouden. SpaTreatments staat dit jaar ook weer op deze beurs met een stand. We zouden het geweldig vinden om jou als beauty professional in onze stand te mogen verwelkomen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen