In vrijheid verbonden met onze partner


"Wat begon als een liefde voor wenkbrauwen, is uitgegroeid tot een groot merk. Een spannend succesverhaal met veel potentie voor de toekomst." Günter Krause - oprichter, directeur van NEYES® Brows. 

Met NEYES Brows zette hij in 2012 opnieuw een innovatieve mijlpaal in de cosmetica-industrie na de introductie van Xtreme Lashes® zes jaar eerder.Ook al is het idee van een intensieve wenkbrauwbehandeling niet helemaal nieuw en worden de zogenaamde wenkbrauwrepen al in andere landen veel gebruikt, de perfectionist Günter Krause heeft met de NEYES® Brows concept zijn eigen vingerafdruk gelegd door de behandelingstechnieken te verfijnen en te perfectioneren.

"De ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten was vanzelfsprekend." Jessica Bechtle... is een trainer voor Xtreme Lashes® sinds 2008. 

Sinds 2011 leidt ze de NEYES Concept Store in de Kö-Galerie in Düsseldorf, die gespecialiseerd is in het stylen van wimpers en wenkbrauwen. Jessica kwam er al snel achter dat haar speciale liefde voor de wenkbrauwen was. Ze vervolgde haar opleiding in Engeland en New York, was vanaf het allereerste begin een trainer voor NEYES® Brows en was daarom significant betrokken bij het NEYES® Brows-concept.

Haar belangrijkste focus is de ontwikkeling van de trainingspresentatie en de nieuwe ontwikkeling van innovatieve wenkbrauwtechnieken en -producten, die ze samen met Günter Krause uitwerkt.

Günter Krause

Oprichter Neyes Brows